ΠΟΛΙΤΙΚΗ AΣΦΑΛΕΙΑΣ TΡΟΦΙΜΩΝ

Η επιχείρηση έχει τις ρίζες της σε μία οικογενειακή επιχείρηση που έκανε την εμφάνισή της στα τέλη της δεκαετίας του ’40.

Από τότε, διατηρώντας τις μοναδικές αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, η εταιρεία έθεσε σε υψηλό επίπεδο τις προδιαγραφές της στη παραγωγή και διάθεση Ασφαλών Τροφίμων:

  • Επιλέγοντας με αυστηρά κριτήρια τους προμηθευτές της,
  • Επιλέγοντας τις πλέον ποιοτικές πρώτες ύλες,
  • Διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον χειρισμό και παραγωγή των τελικών προϊόντων,
  • Διεξάγοντας δειγματοληπτικούς ελέγχους στα προϊόντα της, με αναλύσεις για παθογόνους οργανισμούς, σε εξειδικευμένα εξωτερικά εργαστήρια, τα αποτελέσματα των οποίων χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής από το στάδιο παραγωγής έως το στάδιο μεταφοράς του προϊόντος στο τελικό καταναλωτή, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την Ποιότητα και Ασφάλεια των τελικών της προϊόντων.
  • Εκπαιδεύοντας το προσωπικό της στην εφαρμογή καλών πρακτικών και στην τήρηση των διαδικασιών του Συστήματος HACCP,
  • Ακολουθώντας τις όποιες νομοθετικές απαιτήσεις.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η επιχείρηση μας παράγει και εμπορεύεται για λογαριασμό των καταναλωτών της ένα πλήθος ασφαλών προϊόντων όπως πιροσκί, σάντουιτς, χάμπουργκερ, σφολιατοειδή, σαλάτες και κρύα ροφήματα λαμβάνοντας υπόψη όλες εκείνες τις απαιτήσεις (νομοθετικές ή όχι) για την παραγωγή και διάθεση ενός ασφαλούς τροφίμου αναγνωρισμένης ποιότητας.